Τρόποι Αποστολής και Μεταφορικά Εξοδα

Το ekdoseis-papasotiriou.gr έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από τα κεντρικά γραφεία μας, είτε με αποστολή της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας. Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της παραγγελίας σας.  Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται τη Δευτέρα.

Παραλαβή από τα γραφεία μας
Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το γραφεία μας:
 1. Γίνεται συγκέντρωση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 2. Ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από τα γραφεία μας μέσω ενημερωτικού email.
 3. Η παραγγελία σας δεσμεύεται για παραλαβή από τα γραφεία μας για 10 εργάσιμες ημέρες.
 4. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα χωρίς καμία δέσμευση.

Η διεύθυνση των γραφείων μας

 • Στουρνάρη 49Α, Αθήνα Τ.Κ. 10682.  Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή: 9.00 π.μ.-5.00 μ.μ.  


Αποστολές εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας στο χώρο της επιλογής σας με εταιρεία ταχυμεταφορών - courier. Οι αποστολές γίνονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως της διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email.   

Αποστολή με Courier
Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται στο Νομό Αττικής μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ICC Courier.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας  ACS Courier.   

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα αποσταλεί η παραγγελία σας:

1 εργάσιμη ημέρα για τις περιοχές: Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Κέρκυρα.
2-3 εργάσιμες ημέρες για τις περιοχές: Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο, Κρήτη, Βόρειο Αιγαίο και Νότιο Αιγαίο.  

Κόστος αποστολών


Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 23,99€, το κόστος μεταφορικών είναι 3€. Για παραγγελίες, όπου το κόστος αγοράς είναι 24€ και άνω, το κόστος μεταφορικών είναι δωρεάν.

Σημαντική σημείωση:
 Σε περιόδους εορτών και μεγάλων προσφορών, οι μεταφορικές ενδέχεται να καθυστερούν τις παραδόσεις τους έως 5 ημέρες για τις πόλεις της Ηπειρωτικής Ελλάδας & την Αττική. Για τα νησιά και την περιφέρεια ο χρόνος αυτός μπορεί να αυξηθεί από 5 μέχρι 10 ημέρες. 

Αποστολή με BOXNOW

H υπηρεσία αφορά παράδοση σε Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker). Υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 1000 σημεία  σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη.  Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες κάτω από 20 € είναι 3 € ενώ για άνω των 20 € είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.   

Πλεονεκτήματα
 • Λειτουργούν 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 • Γρήγορη παραλαβή: Παραλαμβάνεις μέσα σε 24 ώρες, από τη στιγμή που θα δρομολογηθεί το δέμα σου, σε όλη την Ελλάδα.
 • Οικονομικά: Οι τιμές των μεταφορικών είναι εξαιρετικά οικονομικές .Το δέμα παραμένει στη θυρίδα σου για 48 ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα, είτε μέσω της ιστοσελίδας track.boxnow.gr, είτε καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο Box Now 211-1005301.


Πώς λειτουργεί;
 1. Επιλέγεις την Box Now ως τρόπο παράδοσης στο check-out.
 2. Διαλέγεις το Box Now Locker (θυρίδα) που προτιμάς.
 3. Μόλις το δέμα φτάσει στο Locker, λαμβάνεις email & μήνυμα Viber στο κινητό με τον κωδικό PIN που ανοίγει τη Box Now θυρίδα.


Αποστολές σε Κύπρο και εξωτερικό


ΚΥΠΡΟΣ

Για παραγγελίες που αφορούν αποστολή στην Κύπρο, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 20€. Οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία FedEx. Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 1-4 εργάσιμες ημέρες.   

BOXNOW για Κύπρο 

Για αποστολές στην Κύπρο με Box Now το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα:
 • 8.50 €, για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 20 €.
 • 5.50 € για παραγγελίες, όπου το κόστος αγοράς είναι 20€ και άνω.
Η παράδοση στο locker γίνεται μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή που η παραγγελία θα φύγει από εμάς, αεροπορικώς.  

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Για παραγγελίες που αφορούν αποστολές στο εξωτερικό - εκτός Κύπρου- οι παραδόσεις γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρίες DHL & FedEx.
 • Ως εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης ορίζονται οι 1-8 εργάσιμες ημέρες.
 • Το κόστος μεταφορικών διαφοροποιείται ανάλογα με τη χώρα και τη ζώνη αποστολής του πακέτου. Το ακριβές κόστος μεταφορικών θα υπολογιστεί αυτόματα από το σύστημα αφότου εισάγεται την διεύθυνση αποστολής σας.
 • Το ekdoseis-papasotiriou.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τελωνειακά τέλη ή επιπλέον χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από τις αρχές κάθε χώρας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου publish@papasotiriou.gr ή τηλεφωνικά στο 210 38 000 08.